På den här sidan kommer ni att få lite information om "Inez" och en del foton på henne och hennes släktingar mm.


"Inez" 7 veckor.

HD: C

Ägare: Eva Klang i Stoby

Lite berättelser om Inez som jag fått av Inez ägare, det senaste ligger högst upp.

Ytterligare en liten hälsning från Eva och John som jag fick 2011-07-05 :) (Totte är Inez bror).

Hej Tina!
Hoppas allt är bra med dig/er. Här är allt bara bra. Jag tänkte skriva till dig och berätta lite om vårt första år med lilla Inez.
Som jag skrivit till dig tidigare så gick det så enkelt med henne när hon flyttade hem till oss. Vi var ju föräldralediga med Inez ganska länge och det var nog bra både för henne och oss.
På sommaren 2010 så besökte vi Astrid Lindgrens värld Karlskrona skärgård och Borrby camping och det visade sig att Inez gillar camping livet. Så kom då tiden då vi skulle börja jobba och lämna Inez ensam det var en spännande tid. Vi gav henne ganska stor frihet i huset och det har gått jättebra.(lite golvmatta och tapet) men annars ingenting.
Hon är så duktig,rumsren blev hon väldigt snabbt. Vi gick en valpkurs på hösten.
Inez första jul var jätterolig hon tyckte om både tomten och paket. I februari bar det iväg på vintersemester i Grönklitt med massor av snö och det gillade Inez ju mer snö dessto roligare.
Våren 2011 har vi gått fortsättningskurs i vardagslydnan och gissa vem som satt kvar längst på provet jo Inez hela två min. då är man stolt matte och husse. Vi har också hunnit med några turer med husvagnen både Kivik och Råbocka i Ängelholm härligt.
Hon är vaccinerad igen och HD röntgad så nu väntar vi på svaret.Inez har löpt en gång och det märks på henne att hon blivit mer vuxen.Snart åker vi till Gotland på två veckors semester det ska bli skönt.Även Totte och hans familj ska dit. Det där med golmattor och tapeter har hon slutat med för länge sen men strumpor är en delikatess. Jag vill att du ska veta vi älskar vår lilla Inez.
Sommarkramar till dig Tina från Inez Eva och John.

 

Det kom en hälsning från Inez matte och husse 2011-11-28 :)

Hej Tina!
Det var ett tag sen jag skrev till dig tyvärr går tiden alldeles för fort man vill mycket mer än vad tiden rymmer.
Lite tankar till dig från oss som Lagotto ägare när vi planera att skaffa hund igen efter ett ganska långt uppehåll så har man ju lite praktiskt kring hunden som ska stämma med oss som familj så när vi läste om Lagotton så var det en sån vovve vi ville ha.Men man vet ju inte riktigt om vekligheten stämmer med teorin i böckerna.
Vi ville ha en social hund som springer runt fötterna på en och får gärna ta mycket plats.Vi hade saknat all smuts en hund drar in efter den varit ute, ljudet från hunden när den sover.Någon som kryper upp i knäet när man sitter vid tv på kvällen en som möter vid dörren när vi kommer hem.Jag vill bara säga dig Tina ALLT detta och mycket mer fick vi med lilla Inez hon är så underbar och snäll.
Nu har vintern kommit även i skåne och Inez tycker det är härligt med snö.Hoppas allt är bra med dig och dina hundar vi hörs snart igen.
Kram från Eva John och Inez

 

De kom ett litet brev til mig från Inez ägare :-) (Totte är Inez bror).

Nu äntligen blir jag färdig att maila till dig.Tack för en helt fantastisk Inez. Om vi börjar från början så gick hemfärden så bra att vi trodde inte det var sant.
Hon bara sov så när vi kom mellan Laholm och Wåxtorp så stannade vi och rastade.Väl hemma så flyttade Inez in som om hon hade bott hos oss alltid natten utan några som helst problem (helt otroligt) hon är såå duktig.
Igår söndag var hon på torpet och bekanta sig med allt vad där är med hästar, höns och katt det gick jättebra.
Hon är väldigt trygg i sig själv har vi upptäckt hon är inte rädd för nya ljud hon är ute mycket och hör många olika ljud men blir inte rädd det är ju positivt.Totte träffar hon varje dag och det är ju hur kul som helst.Och Camillas Bonzo går det jättebra med hoppas det är bra med er i värmen (30 grader) här är det bara bra.

Kram Inez Eva o John

 

Tillbaka