Här kommer ni kunna läsa lite om "Freja" och se en del kort som jag tagit samt en del kort som jag förhoppningsvis får från hennes ägare så småningom :)
Frejas syskon kan ni se kort på här (min F-kull).

Frejas utställnings resultat kan du se här.Freja 8 veckor

Ägare: Familjen Svegborn

De kom en liten hälsning från Frejas ägare den 23/6-07

Hej Tina!

Midsommarafton började i hällregn, som pågick till lunch, men lagom till kvällsmat bröt solen igenom så att vi kunde sitta i uterummet och äta vår sill.
Firenze eller Freja (som vi kallar henne), fick träffa "morbror Cosmos", mina föräldrars borderterrier, för första gången. Hon var långt ifrån blyg och slängde sig över honom i vilda anfall.
Han var mycket tålmodig och tyckte det var jätteroligt att leka med henne. Det kommer nog att fungera bra när mina föräldrar ska vara hundvakt till Freja när vi ska vara borta någon dag.

Hon har ett otroligt bitbehov och tuggar på allt (inklusive oss), vi försöker avleda så gott det går, men när det gäller möblerna får det bli ett NEJ, vilket hon accepterar för stunden i alla fall... Det är skönt att det är sommar så att hon kan få utlopp för mycket av sin upptäckelselusta i
trädgården, där hon får gå lös på det mesta utan att det gör något.
Hon uppskattar verkligen att hon har fått barnens fd sandlåda till grävgrop. Kan vi kanalisera grävandet dit skulle jag bli jätteglad för jag gillar verkligen mina rabatter och trädgårdslandet. Freja gillar också att slänga sig i rabatterna och speciellt jordgubbslandet tycker hon är trivsamt, det är väl fågelnätet som lockar.

Vi tränar att gå i koppel några minuter varje dag och inkallning, det går bra hon verkar förstå vad vi vill. Klor och tassar har vi också klippt utan problem.

Första dagen slängde hon i sig maten, kanske lycklig över att vara ensam vid skålen, sedan har det varit si och så med aptiten. Hon har nog inte fått i sig mer än 21/2- 3 dl per dag, men eftersom hon bajsar ordentligt så känns det som hon nog får i sig en hel del av vad hon behöver ändå.
Jag köpte Pedigree valpfoder igår för att kolla om hon gillar det bättre. Hon fick lite av det igår och åt med god aptit så vi får väl se om det är lösningen på problemet.

Idag tänkte vi cykla ut i skogen och kolla om kantarellerna har tittat upp,
Freja tycker det är helt OK att åka cykelkorg, kanske kan det bli var sin
liten kantarellsmörgås i kväll.

Ha det så bra med alla dina hundar!

Camilla, Freja och familjen


Freja 11 månader


Här har Freja grävt ner sig så bara huvudet sticker upp :)


Freja 11 månader

Freja 11 månader


Julkort från Freja och hennes familj 2007


Freja 5 månader


Freja 5 månader och fullt upptagen med att gräva en sandgrop :)Freja 3 månader


Freja 3 månader


Freja som håller på med en av hennes favorit syssselsättningar :)


Tugga på en pinne är också kul :)Freja drygt 5 veckorFreja 16 dgr

 

Kristina Forsell
Håkanhult, Norrhult
512 64 HOLSLJUNGA
Tel: 0325-330 38
E-post: tina@chicabeams.com

Tillbaka