"Fao"
Här kommer ni kunna läsa lite om Fao och se en del kort som jag tagit samt en del kort som jag förhoppningsvis får från hans ägare så småningom.
Faos syskon kan ni se här (min G-kull).

Fao när han var 7 veckor gammal


Ägare: Familjen Claesson i Jönköping

Jag fick en liten hälsning från Faos ägare den 14/6-09 :)

Hej Tina & alla hundar på Chicabeams kennel.

Nu är det dags att ni får höra från oss; Fao, Anna & Joel. Tiden har gått fort & vi har njutit otroligt av våran lilla favorit.
Fao, eller Foffo som vi ibland kallar honom, är en livfull & härlig kille som charmar de flesta han träffar. Men visst, hundar är betydligt mysigare och roligare än vad människor är som ibland kan vara lite läskiga och då blir han lite avvaktande. Fao förser oss med många härliga stunder och mycket mys, speciellt på morgonen när han slänger sig upp i sängen för att säga godmorgon.
Han lever ett bra liv med många härliga dagar i skogen. Gammelhusse har skogsmark och är jägare så där kan Fao springa fritt hur mycket han vill.
Förra hösten gjorde han oss glada när han hjälpte oss att hitta kantareller så det är något vi ska försöka att utveckla i höst igen, vi tänkte även träna honom på viltspår så att han kan vara med gammelhusse när det vankas jakt.
Han är ju verkligen en hund som älskar att vara med "gänget" & delta i vad som än händer, allt från att promenera i skogen, fiska eller t.o.m att plocka ogräs. Att rycka upp ogräs är lite av en favoritsyssla för honom då han får slita & riva runt i gräset.
Vi åker ofta till göteborgs skärgård där Joels föräldrar har hus. Där är det snabba springturer över klipporna som är favoritsysselsättningen, ett dopp i havet och jaga en krabba eller två kommer inte långt efter på listan.
Vi försöker se till så att Fao träffar många hundar och han har blivit stormförtjust i en stor newfoundland-tik och en liten cockerspaniel-tik, då slår han på charmen & gör sig till som bara den och visar tjejerna hur snygg han är, överlag så har han det väldigt lätt med andra hundar, hanar som tikar.


Bifogar lite foton på Foffo. Det första är han ungefär 10 veckor gammal. Det andra fotot är hans debutbad i sjö när han är ungefär 5 månader gammal, samma dag var det även en hel del spanande på fåglar. Fjärde foto är han strax över 1 år & tar igen sig efter lite lek ute i trädgården & det femte är från i förmiddags ute i skogen då vi absolut inte hade tid till att vara still för att fotograferas. Där är han ju då ungefär 1 ½ år gammal.


Fao 10 veckor


Fao 5 månader


Fao 5 månader


Fao ca: 1 år


Fao fullt fart i skogen 1 1/2 år gammal :)

 

 

Kristina Forsell
Håkanhult, Norrhult
512 64 HOLSLJUNGA
Tel: 0325-330 38
E-post: tina@chicabeams.com

Tillbaka