På den här sidan kommer ni att få lite information om "Isidoro" och en del foton på han och hans släktingar mm.


Isidoro 5 veckor

HD: C

Ägare: Familjen Svanberg Knivsta

Jag fick en liten hälsning från Isidors ägare den 5/6-09 :)

Hej Tina!!!

Hur är det med er och alla hundar? Här är allt bra. Isidor vaknar tidigt och vill ut. Han är en fantastiskt go hund. Han är aldrig ensam. Vi försöker komma ihåg att det är bra att han är ensam ibland.
Han åker båt med oss Herren på täppan. Han var och badade med två golden förra helgen,oj vad han hade skoj. Han blev överspelt sprang upp och ner i ur vattnet. Jätte roligt att se honom så glad med andra hundar.
Vi är ute i skogen varje dag och leker sök, han är mycket duktig. Vi fortsätter med valpkursen på lördagar. Vi har jätte roligt tillsammans. Där är Isidor jätte duktig. Han är en mycket trevlig hund både mot andra människor och andra hundar.
Han rusar inte fram till maten, varsågod kan han. Han älskar att duscha, han kommer in när någon står där då lägger han sig och njuter. Nu äntligen får du lite kort från den dagen Isidor kom till oss till nu. Han är kanske inte helt perfekt klippt, vi har lite svårt att få vara i ansiktet och i öronen ,men vi tränar honom lite varje dag. Jag hoppas att det går bra med de nya små valparna, de är så jätte fina. Man blir lite sjuk att se dem. Vi kommer följa deras utveckling på din sida.

Många kramar från Heléne, Isidor och hela familjen.

 


 

Tillbaka