På den här sidan kommer ni att få lite information om Konfetto och en del foton på honom och hans släktingar mm.


Milo vintern 2010.

HD: B
ED: UA

Ägare: Familjen Åkerström i Värmdö

Hej Tina!

Här kommer en liten uppdatering om Milo (Konfetto).

Milo har en otrolig energi och kräver mycket stimulans. Som tur är så är han alltid glad och livar upp vår vardag.
Han vill alltid leka och kommer ofta och buffar på oss med sin favoritboll. Han leker bra med andra hundar och fungerar väldigt bra med barn. Så fort han slutade gnaga på leksaker så lyckades han charma vår 5-åriga son William och de har blivit riktigt bra kompisar.

Även om Milo inte skäller mycket så kan fåglar, katter och harar räkna med en ordentlig utskällning när de genar över vår tomt. Till vår förtjusning har även rådjuren blivit avskräckta och lämnar numera våra växter ifred.

Med lite godsaker kan vi lära Milo en hel del konster men annars är det svårt att få honom att förstå vad han ska göra. Gå fint i koppel är t. ex. hopplöst. Han drar som en draghund.

I höstas försökte vi få Milo att leta kantareller. Han sprang med nosen tätt intill marken och hittade alla möjliga spår som han följde under stor koncentration. Att det var kantareller vi letade efter förstod han dock aldrig. Det blir nya försök nästa år.

Milo har växt till sig bra och är fin i kroppen. Pälsen har konstant blivit ljusare och är nu ljusbrunbeigegrå. Han är fantastiskt söt och barn har frågat oss om de får klappa björnen. Se bifogad bild.

För ett par veckor sedan så röntgade vi Milo och resultatet blev HD Grad B och ED 0.


Vi hörs,
Jenny & Johan

 


Milo sommaren 2010.

Kort på Milo när han fortfarande bodde kvar på kenneln.


Konfetto 6 veckor.

Tillbaka