På den här sidan kommer ni att få lite information om "Embla" och en del foton på henne och hennes släktingar mm.


"Embla" 5 veckor.

HD: A

Ägare: Familjen Kristiansen Porsgrunn/Norge.

De kom ett brev till mig från från Emblas matte Mona den 17/6-10 :-)

Hei Tina

Jeg var innom hjemmesiden din i dag og så på de nydelige bildene av valpene dere har nå - og fikk lyst til å sende deg litt oppdatering av hvordan det går med vår Embla (Leonessa). Har tenkt på det lenge, og ville sende deg bilder av henne - men er veldig treg på å få til sånt... Lover å sende noen bilder snart - men siden det tar litt tid, ville jeg bare at du skal vite at vi har fått verdens flotteste hund fra din kennel!

Embla har blitt stor og flott - og hun er en fantastisk sosial og glad hund! Hun vil bort til alle mennesker vi møter - og (nesten) alle hunder. Hun får ganske mye oppmerksomhet fra folk vi møter når vi går tur, hun er jo veldig søt, og det finnes ikke mange Lagottoer på denne kanten av landet (de fleste har ikke hørt om rasen engang) - så "alle" vil bort å hilse på og klappe henne - og hun elsker oppmerksomhet!

Hun har en "lekekompis" som også er 6-7 måneder, en mellompuddel som heter Gulla, og det er utrolig morsomt å se dem sammen, de har masse glede av hverandre!

Ellers så elsker hun å ligge ute i gresset, og er veldig glad i å gå turer i skogen. Søndag var vi på stranden med henne for første gang. Det var ikke spesielt fint vær, så vi var nesten alene der vi var - Embla fikk løpe fritt i sanden - og elsket det! Hun var veldig nysgjerrig på sjøen, og gikk lenger og lenger ut til hun til slutt svømte litt. Og vi sto veldig stolte på land..

Hun er også utrolig glad i mat - og vi prøver å være strenge med "mormor" som innimellom gir henne litt utenom foret fordi "Embla har lyst på noe godt" - hun blir nok litt bortskjemt hos mine foreldre som har blitt utrolig glade i henne og nesten har fått sitt "tredje barnebarn". Vår sønn Henning sa nesten litt fornærmet at "før kom mormor og morfar med sjokolade eller godteri til oss - nå har de med griseører eller hundeleker til Embla isteden..".

Nå ser det ut som om sommeren er kommet for alvor her i Porsgrunn, og vi nyter lange lyse kvelder. Ønsker dere en fin sommer :-)

Klem fra Mona - og voff fra Embla

 

 

Tillbaka