På den här sidan kommer ni att få lite information om Pamina "Ninni".


Ninni ca: 8 månader, bilden har hennes lillmatte Rebecka tagit :-)

HD: C
Ögon UA: 2012-04-10

Ägare: Familjen Andersson-Isberg, Luleå.

Hej

God fortsättning och Gott Nytt År önskar Pamina sin gamla familj. Vi övriga är så glada att ha fått en sådan pangbrud som har en sådan positiv energi och ändå en riktig knähund som gillar att gosa tillsammans med oss i våra sängar och soffor men också gärna busar med brorsan Marwin.
Då blir det hockeytackling som gäller (crosschecking) och mellan varven får han agera hoppbock. Men det kan han ta med sina 25 kg mot Ninis 12kg. Allt är som du förstår bara bra och vi hoppa att det gäller även er med hundar. och valpar.
Nyår med smällare har också gott bra. Inget supernervösa skakiga utegångsvägrande från Ninis sida, något som är ganska vanligt för hundsägarna i vår stad idag tyvärr... jag har talat med flera olyckliga hundägare......

Vi har inte haft några som helst problem med örnonen heller, vilket känns så bra med det tjorv som varit med Marwins Så allt flyter på fint. tom. att bada och schamponera går bra och klippa klor...... ja tänk vad det kan gå fint med en positiv och stabil hund. Vi är så glada att få denna positiva erfarenhet det har stärkt vårt självförtroende också som familj.

God fortsättning nu du och dina hundar vi önskar er alla lycka....Anncatrin

Nedan ser ni bilder som Ninnis familj skickat till mig :-))


Ninni ca: 6 månader.


Ninni ca: 6 månader.


Ninni ca: 6 månader.

Bilderna nedan är tagna på Ninni medan hon fortfarande bodde kvar på kenneln.


Pamina 7 veckor


Pamina 6 veckor

 

Tillbaka