På den här sidan kommer ni att få lite information om "Santos" och en del foton på honom och hans släktingar.


Santos 6 veckor

Född: 2011-10-11
HD: A

 


Santos 1 år, så söt :-)


Santos 1 år.

En liten uppdatering om Santos som jag fick av Ellinor när han precis hade fyllt 1 år :-)

Om Santos:
Santos är en positiv och glad kille som älskar allt som har med vatten, sand, skog, strumpor och människor att göra!
När han var liten valp gick vi på valpkurs tillsammans och han älskade varje minut av det. Instruktören var imponerad över hans fokus och engagemang när vi gjorde de olika övningarna tillsammans. Han lär sig otroligt snabbt, både bra och mindre bra saker. Santos favoritsysselsättning när han var valp var att jaga löv och dra i det jobbiga kopplet som satt fast och hindrade honom från att äta varje liten pappersbit på gatan. Han gillade också att leka med sina hundkompisar och var suverän på att komma på inkallning.
Nu är mitt lilla troll 1 år gammal och tiden har gått så otroligt snabbt. Han är positiv till allt och ÄLSKAR att bli kliad och klappad på. När vi var hos veterinären för vaccinering och veterinären skulle undersöka honom stod han helt stilla och njöt av uppmärksamheten. Fin kille! Han är fortfarande otroligt busig. Har man inte lagt undan strumpor ordentligt ser man honom snart med en i munnen :)
Sammanfattningsvis har han en otrolig energi och är som lyckligast när han får springa fritt i vattenbrynet på en strand eller ligga i mattes knä och bli kliad på ryggen :)

 

Tillbaka