På den här sidan kommer ni att få lite information om "Burre" och en del foton på honom och hans släktingar.
Burres utställningsresultat kan ni se här.


"Burre" 2 år.

Född: 2011-10-23
HD: C


Burre 8 månader när han blev BIS valp på Norska Lagotto Specialen 2012 :-)


Burre i rörelser under bedömningen på Norska Lagotto Spesialen.


Burre dagen innan Norska Lagotto Specialen redo för att klippas.

 

En liten hälsning som jag fick av Burres ägare 2012-02-21 :-)

Hei Tina,

Ukene går fort og Rigoletto begynner og bli stor gutt. Har fortsatt noen få uhell innimellom med tissing inne, men går lenger og lenger mellom hver gang uhellet er ute. Vi har vært flere ganger på valpeslipp i Brukshundklubben. Han synes det er veldig stas og møte andre hunder. Er en skikkelig tøffing, er ikke redd de andre hundene selv om de større og eldre. Har også vært på hundetrening hvor det trenes på kontakt, sitt, ligg, bli, innkalling. Vi synes han er flink. Er mange hunder der, og selv om lysten til å leke med de andre er han ganske flink til å konsentrere seg. I uke 10 skal vi begynne på valpekurs.

Er nå 8,8 kg. Høres det ut som en riktig vekt? Vi har forsøkt å bytte mat til Eukanuba, men plutselig ville han ikke ha det, så nå har vi gått tilbake til Robur.

Du må bare bruke bildene vi sender deg. Du kan også bruke bilder fra bloggen hans: www.rigoletto.no

I dag har vi vært på Maihaugen, "nærmeste" nabo

 

 

En liten hälsning som jag fick av Burres ägare 2012-01-24 :-)

Hei!

Her på Lillehammer går alt bare bra. Rigoletto vokser for hver dag, veide i går 6,6 kg. Er flink når vi skal klippe klør og pelsen. Vi klipper ofte for at vi skal få treningen, men synes det er vanskelig med hodet og riktig form. Og så ser det ut som han har en skill i håret som gjør at håret bretter seg litt til siden, dvs at han ikke alltid har denne runde formen på toppen av hodet. Vanskelig å forklare...

Har blitt veldig flink til å sitte, ligge og komme på kommando. Lærte dette fort. Hver torsdag er det valpeslipp, så det er stor stas. Har rukket og være der bare en gang, men skal igjen på torsdag. Han fikk vaksinasjon forrige mandag. Dette gikk fint.
Han har blitt mye roligere når han skal få maten sin, sitter og venter- flink gutt:). Men vi har trent mye på at han skal roe seg ned før han får maten, så tror det er det som har hjulpet.

Her om dagen hilste han på min svenske kollegas Lagotto. Hun ville ikke leke med han og varslet han om det, så syntes nok det var litt kjedelig. Har hilst på mange hunder og tar signalene når han får beskjed om roe seg ned. Herman gir ikke signaler til han, så han får leke som han vil. Muligens fordi han er såpass ung selv og synes det er morsomt og leke. Han har ikke knurra en eneste gang til Rigoletto, så Rigoletto tror han er sjefen:)

Ha en fin dag.

Hilsen Rigoletto og Mari

 

En hälsning som jag fick av Burres ägare 2012-01-03 :-)

Hei Tina!

Sender dere en nyttårshilsen fra Lillehammer. Rigoletto og jeg feiret nyttår på Dovre. Bedre å være på landet og mindre raketter. Tror egentlig ikke det hadde vært noe problem å være på Lillehammer for han brydde seg egentlig ikke om smellene. Vi holdt oss innendørs og Herman var helt rolig. Mulig at det hadde en beroligende effekt på Rigoletto.. Ellers er det Rigoletto som er sjefen av de to. Rigoletto gir fra seg mye lyd- knurr og bjeff når de leker. Herman er veldig tålmodig med han. Lar han få bite seg både her og der. Ser ut som de koser seg sammen. Sender med et bilde av de to. Ikke lett å få fine bilder av to stykk viltre hunder.

Rigoletto vokser og blir større for hver dag. På fredag veide han ca 4,8 kg. Får kun det han skal ha av mat. Hva mener du om å gi kjøttdeig og eggeplomme? Har hørt at det kan motvirke allergi. Ellers skal vi snart begynne å venne han til det nytt for. Var det sånn at du hadde brukt Royal Canin? Fornøyd med det?


Ha en fin dag!

Hilsen Rigoletto & Mari

 


Burre 8 veckor

 

Tillbaka