På den här sidan kommer ni att få lite information om "Figo" och en del foton på han och hans släktingar.


Figo 11 månader

Född: 2012-03-23
HD: A

Ägare: Therese Israelsson & Henke Friman

Heeej på dig!

Här kommer en hälsning från mig; Figo! (Ulderico)

Jag har nu hunnit bo hos husse och matte i snart ett halvår, dom säger att dom trivs sååå bra med mig!
Jag är gosig, busig och väldigt lättlärd. Vi har såå kul tillsammans!
När jag precis flyttat ifrån dig var jag lite rädd och osäker, men jag vande mig supersnabbt vid allt nytt, kissa inne slutade jag med efter bara en månad och jag har aldrig tyckt det varit speciellt läskigt att sova i min egen säng (i rummet utanför matte och husses sovrum).

Nu när jag blivit lite äldre är jag ensam hemma de två dagar i veckan som både matte och husse jobbar på dan, som tur är kommer någon av dem hem på lunchen och går en långpromenad med mig i skogen. Tycker det är rätt skönt att vara ensam ibland, då lånar jag deras säng och sover ut ordentligt ;-) De andra dagarna jobbar de inte samma tider, superbra tycker jag som är en mycket social och glad vovve.
Jag älskar att följa med matte till stallet, det gör jag nästan varje dag, ibland får jag springa efter hästen och matte i skogen, superkul!
Vi går på kurs också, vi har gått två valpkurser och går just nu på Rallylydnad. Matte säger att jag blivit en stor vovve, så nästa vecka ska jag få börja på en grundkurs i Agility, lääääängtar så mycket!
Älskar att vara på kurs, blir helt ivrig och glad, massa roliga vovvar att titta på, massa godis att äta och så lär man ju sig massa trix och sånt där oxå! :-)

Min bästa kompis är en boxer, hon heter Vilja och hennes matte är bästis med min matte, så vi tränar och leker mycket tillsammans! På vår första valpkurs träffade vi också en lagottokompis, Frasse, vi bor nästan grannar och eftersom jag bor i en lägenhet i en villa med stor trädgård med staket runt så får han ofta komma hit och leka med mig. Hans matte har lärt matte att klippa mig lite också, men två gånger har jag varit hos en gubbe som heter Henrick också, matte säger att han är duktigare än henne än sålänge.

Jag skickar med några bilder på mig, söt och snygg som jag är. Tyvärr har jag inga bilder där man ser min utstrålning (hihi) tydligt (mattes data med massa bilder gick tyvärr sönder för några veckor sedan....). Matte säger att hon vill ställa ut mig någon gång, mest för skoj skull. Hon vet inte hur man gör riktigt, eller vart man ska börja, kanske kan du hjälpa oss?! Eller tipsa om någon som kan eller någon bra utställning?! Funderar på att gå på Ringträning på hundklubben här hemma... verkar spännande! :-)

Matte och Husse hälsar och tackar massor för att de fått köpa världens bästa vovve av dig!! :-)

Hälsa mamma och syrran!
många vofffffvoffffffff :-)
// Figo

 

Lite bilder som jag fått av Figos ägare.


Figo 1 år


Figo 1 år

Nedan kan ni se en del av korten jag tog på Figo när han fortfarande bodde kvar på kenneln.


"Figo" 7 veckor


"Figo" 5 veckor


"Figo" 4 veckor


"Figo " 4 veckor

Tillbaka