På den här sidan hittar ni lite information och en del foton på "Lisa".
För att se Lisas utställningskritik, klicka HÄR.


Lisa 16 månader
Foto: Geir Egil Basberg

Född: 2013-05-19
HD: A

Ägare: Familjen Basberg i Norge


Wanda 6 veckor


Wanda 6 veckor


Wanda 6 veckor


Wanda 6 veckor


Wanda 6 veckor


Wanda 6 veckor

Bilderna nedan har jag fått från Lisas ägare.

En liten hälsning som jag fick av Lisas ägare när hon bott i sin nya familj i 3 veckor.

Hei igjen (tenkte jo jeg skulle skrive litt mer :)

Nå har vi hatt Wanda, eller Lisa som hun heter til dagen, i tre uker allerede. Tiden går fort. Tenkte jeg skulle sendt deg noen ord tidligere, men tiden har gått fort i ferien.

Du verden for en trygg hund vi har fått oss. Selv på reisen til Norge første dag var det ikke mye (om noe i det hele tatt) piping. Hun har fra første stund snust og undersøkt og stormet lykkelig mot oss. Alle sammen! Vi er veldig godt fornøyd med temperament og lynne. Det virker veldig bra.

Hun har allerede fått være med på det meste som vi foretar oss. Alt fra båtturer, til besøk hos kuer og hester og bilkjøring hit og dit. Hun har vel enda ikke vist tydelig tegn på frykt tror jeg. Det har vært lyn og torden uten at hun har reagert noe særlig, og hun har sikkert møtt alt for mange mennesker i løpet av disse tre ukene :)

Så er hun jo nå blitt 11 uker, og det er jo ikke akkurat sånn at hun sitter stille og ser på oss. Hun kan være svært så aktiv til tider, men hun virker også veldig lærevillig og sitter pent og kommer løpende (når hun selv vil det i hvert fall).

Hun er nok ganske så sta, og n

Vi starter på valpekurs i slutten av august, så får vi se hvor ferden går etter dette. Skal sende et bilde etter hvert!

Hilsen Geir og gjengen!Lisa ca: 7 månader

En liten hälsning som jag fick av Lisas ägare när Lisa hunnit bli 16 månader.

Hei Tina

En liten hilsen fra Bergen og Lisa igjen. Det har ikke blitt mange hundeutstillinger på oss, men i dag var vi igjen på en utstilling. Lisa er jo blitt ca 16 mnd, og stilte i juniorklasse. Dommer var Rune Fagerstrøm fra Sverige, og vi fikk Excellent.

Vi forberedte oss ikke mye til utstillingen så var fornøyd med dette. Klippet henne selv i går kveld, så vet at hun kunne tatt seg bedre ut. Nå skal vi barbere henne helt ned, for det har vi aldri gjort før. Så kan pelsen få komme helt på nytt.

Ellers har vi begynt med Agility og skal trene for bronsemerket i lydighet de neste ukene, så hun har det både gøy og bra :) Vi er fremdeles veldig fornøyd med henne, og hun er en god ambassadør for Lagotto!
Håper alt er vel!
Hilsen GeirLisa 16 månader med sin excellent rosett från sin första officiella utställning.

 

 

Kristina Forsell
Håkanhult, Norrhult
512 64 HOLSLJUNGA
Tel: 0325-330 38
E-post: tina@chicabeams.comTillbaka