På den här sidan hittar ni lite information och en del foton på "Bosse".


Bosse a'la lagottostyle -17 :-)
Bild: Familjen Karlsson

Född: 2013-05-19
HD:

Ägare: Familjen Karlsson


Bosse ca: 1,5 år
Bild: Familjen Karlsson


Bosse 6 veckor


Bosse 6 veckor


Bosse och Loke 6 veckor


Bosse och Loke 6 veckor

Bilderna nedan har jag fått av Bosse ägare.

En liten hälsning som jag fick av Bosses ägare efter första natten hemma.

Hej Tina!

Vill bara skicka ett mail och tala om att det gick såå bra igår! Willy, som vi nog kommer att kalla Bosse hädanefter, gnällde ytterst lite när vi precis körde iväg från dig. Sedan somnade han och vaknade när vi närmade oss Skene. Ett litet gnäll igen och så somnade han om. Det gick rätt fort att åka hem, jag tog en annan väg denna gången, så det gick nog på ca 45-50 min. Inget illamående eller ens kiss i buren.

När vi kom hem så kissade han direkt när han kom ur buren. Han var han så glad och nöjd hela dagen och kvällen. Vi var mest ute på gräsmattan med honom. Vi gick in i huset och kikade runt på övervåningen ett par gånger, vi har suterräng hus så jag tänkte att han skulle få nöja sig med övervåningen ett tag. När det var dags att lägga sig, så fick han sova i sin säng på golvet i sovrummet. Vi hade dörren stängd så att han skulle hålla sig där inne och hade lagt ut tidningar vid dörren. Mitt i natten vaknade han med ett ynkligt litet gnäll och ställde sig upp och nosade runt. Då lyfte jag honom till tidningarna och så kissade han. Sen somnade han om. När jag gick upp vid halv 7 så tog jag ut honom på gräsmattan och han kissade igen. Efter en stund fick han frukost och strax efter det gick han till dörren och gnällde och ville ut. Då satte han sig på gräset och var något lös i magen men bättre än i går. :-)
Så än så länge inga blötta fläckar eller korvar inomhus! Men det är klart att det kommer. Jag är beredd :-)
Han är en helt underbar liten kille! Så kelen och sällskapssjuk. Han har inte gnällt eller verkat ledsen, verkar så nöjd och belåten. Äter som en häst förstås. Portionen äter han upp på två röda!
Skickar med en liten bild.

Ha det gott!
hälsningar
Karin


Bosse 13 v med ett jätteben :)


Bosse 13 v


Bosse ca 4 månader och nyklippt :)

 


Kristina Forsell
Håkanhult, Norrhult
512 64 HOLSLJUNGA
Tel: 0325-330 38
E-post: tina@chicabeams.comTillbaka